Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















2 store brød med tørret tomater og 3-korns blanding

2 store brød med tørret tomater og 3-korns blanding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Helle Dourado

Indsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
3 dl.mælk
3 dl.vand
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
1 dl.olie (gerne olivenolie)
75 g.hørfrø
75 g.solsikkekerner
75 g.sort el. hvid sesamfrø
2 spsk.hakket soltørret tomater
500 g.hvedemel
 
 Pensling:
1 æg
 


Opskrift:

Start med at blande hørfrø, solsikkefrø og sesamfrø i en skål. Hæld kogene vand over til det dækker. Lad stå til det næsten er koldt (ca. 3 timer). Mælken varmes i en gryde. Vandet blandes i. Bland gær, salt og sukker sammen. Når gæren er smeltet skal der blandes olie, sesamfrø, hørfrø og solsikkefrø samt hakket soltørret tomater i. Rør det godt sammen. Put hvedemel i indtil dejen er lind. Stilles til hævning i 45 min. et varm sted eller indtil dobbelt størrelse. Slå dejen ned og delt det i 2 dele. Dette formes til 2 brød.Snit brødene på tværs med et barberblad. Lad dejen hæve yderligere 30 min. Pensel brødene og dem på 225 grader i 30-35 min. på nederste rille. Når brødet er færdigt ligges det på en rist og hviler i 20 min. før det skæres

Tips:

Når brødet er kølet af kan det pakkes ind i et viskestykke. Det holder det sprødt længere







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8728 gange,
og udskrevet 211 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu