fine og gerne friske ærter250 g. fine og gerne friske ærter
1
icebergsalat1 icebergsalat
2
håndfulde spirer2 håndfulde spirer
Dressing: Dressing:
3
dl.
creme fraiche 18%3 dl. creme fraiche 18%
1-2
tsk.
mild karry1-2 tsk. mild karry
salt salt
peber peber
Opskrift:
Nogle timer før servering eller dagen før koges kyllingen i vand med salt, hele peberkorn, et løg i kvarte og laurbærblade. Kog med låg ved svag varme i cirka 1½ time. Tag kyllingen op og lad den køle af. Pil kødet af benene og skær det i strimler.
Dressingen blandes.
Salaten strimles, og bladsellerien skæres i tynde skiver - blandes med ærter, kylling og dresing.
Hvis man kan få friske asparges, bør det også prøves i salaten!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9712 gange, og udskrevet 189 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider