Fiskesalat

Fiskesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SalaterRet : Salater - Fiskesalater

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.rødspætte eller torskefileter
100 g.rejer
100 g.ærter
500 g.kogte kartofler
0.5 salathoved
1 bdt.dild
 
 Marinade:
1 spsk.citronsaft
1 spsk.vand
1 spsk.olie
0.5 tsk.salt
 
 Sauce:
2 dl.ymer
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.paprika
 
Opskrift:
Fiskene drysses med salt og koges i lidt vand i bunden af en gryde til de er møre. Fisken afkøles og deles i mindre stykker. Kartofler skæres i fine skiver og salaten skæres i strimler og fordeles over fisken. Rejer og ærter tilsættes. Der pyntes af med klippet dild.

Marinaden rystes sammen og hældes over. Saucen røres sammen og serveres til.

Serveres med et stykke groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 19398 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu