Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ristet selleri på urtebund

Ristet selleri på urtebund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : snaphanen75

Indsendt :





Ingredienser:
1 stor selleri
1 sammenpisket æg
1 dl.sesamfrø
25 g.margarine
200 g.kinaradisse
3 gulerødder
1 dl.vand
1 dl.vin
10 g.smør
0.5 tsk.salt
 peber
 


Opskrift:

Sellerien skrælles og skæres i 2 cm tykke skiver. Skiverne dampes 5 minutter i letsaltet vand og afkøles.
Sellerien vendes først i æg og så i sesamfrø. Steges i margarinen.
Kinaradisse og gulerødder skrælles og skæres i 1 x 1 cm terninger. Dampes i vand, vin og smør 3-4 minutter. Smages til med salt og peber.
Urterne fordeles på fire tallerkener, og sellerien lægges på.

Spis brød til




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5065 gange,
og udskrevet 61 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu