Ristet selleri på urtebund

Ristet selleri på urtebund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : snaphanen75

Indsendt :

Ingredienser:
1 stor selleri
1 sammenpisket æg
1 dl.sesamfrø
25 g.margarine
200 g.kinaradisse
3 gulerødder
1 dl.vand
1 dl.vin
10 g.smør
0.5 tsk.salt
 peber
 
Opskrift:
Sellerien skrælles og skæres i 2 cm tykke skiver. Skiverne dampes 5 minutter i letsaltet vand og afkøles.
Sellerien vendes først i æg og så i sesamfrø. Steges i margarinen.
Kinaradisse og gulerødder skrælles og skæres i 1 x 1 cm terninger. Dampes i vand, vin og smør 3-4 minutter. Smages til med salt og peber.
Urterne fordeles på fire tallerkener, og sellerien lægges på.

Spis brød til


karakterer:
Opskriften er vist 6116 gange,
og udskrevet 91 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu