Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Speltbrød bagt med øl

Speltbrød bagt med øl, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Speltmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : snaphanen75

Indsendt :





Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.vand
1 pilsner
1 spsk.salt
1 knsp.sukker
500 g.speltmel
500 g.hvedemel
 


Opskrift:

Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt øl, salt, sukker og speltmel. Rør hvedemelet i dejen lidt ad gangen, og ælt den godt igennem. Kom dejen i en stor skål, dæk den med et fugtigt viskestykke og sæt den til hævning et koldt sted i 3-4 timer. Ælt dejen let igennem, form den til et stort brød, og læg det til hævning på en bageplade under viskestykket et koldt sted i 3-4 timer.
Bag brødet 10 minutter ved 225 grader, sænk temperaturen til 200 grader og bag det endnu en halv time.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8137 gange,
og udskrevet 207 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu