Saltalagen koges, tilsættes Atamon og afkøles. Agurkerne børstes rene og snittes i begge ender (man kan også bruge alm. agurker, skåret i 6-7 cm lange stykker). Løgene koges 3 minutter i vand, afdryppes og pilles. Den kolde saltlage hældes over agurker og løg, der holdes nede emd et let pres. Krukken dækkes til og koldt i 2 dage. Saltlagen kasseres. Eddiken koges og tilsættes sukker. Når lagen igen koger, hældes agurker, løg, dild og krydderier i. Det hele varmes op, til lagen perler i kanten. Gryden fjernes fra varmen. Atamon røres i. Alt fyldes i atamonskyllede krukker, som dækkes med klæde og bindes til dagen efter.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 18402 gange, og udskrevet 468 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider