Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Syltede grønne agurker med løg og dild

Syltede grønne agurker med løg og dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : snaphanen75

Indsendt :



Ingredienser:
3000 g.grønne agurker
500 g.skalotteløg
2 dildskærme
 
 Saltlage:
3.5 l.vand
450 g.salt
2 dl.eddike
2 tsk.Atamonpulver
 
 Syltelage:
2.5 l.eddike
2 kg.sukker
1 brevblandede Tawana-krydderier
2.5 tsk.Atamonpulver
 


Opskrift:
Saltalagen koges, tilsættes Atamon og afkøles. Agurkerne børstes rene og snittes i begge ender (man kan også bruge alm. agurker, skåret i 6-7 cm lange stykker). Løgene koges 3 minutter i vand, afdryppes og pilles. Den kolde saltlage hældes over agurker og løg, der holdes nede emd et let pres. Krukken dækkes til og koldt i 2 dage. Saltlagen kasseres. Eddiken koges og tilsættes sukker. Når lagen igen koger, hældes agurker, løg, dild og krydderier i. Det hele varmes op, til lagen perler i kanten. Gryden fjernes fra varmen. Atamon røres i. Alt fyldes i atamonskyllede krukker, som dækkes med klæde og bindes til dagen efter.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 17739 gange,
og udskrevet 463 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu