Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Syltede grønne agurker med løg og dild

Syltede grønne agurker med løg og dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : snaphanen75

Indsendt :





Ingredienser:
3000 g.grønne agurker
500 g.skalotteløg
2 dildskærme
 
 Saltlage:
3.5 l.vand
450 g.salt
2 dl.eddike
2 tsk.Atamonpulver
 
 Syltelage:
2.5 l.eddike
2 kg.sukker
1 brevblandede Tawana-krydderier
2.5 tsk.Atamonpulver
 


Opskrift:

Saltalagen koges, tilsættes Atamon og afkøles. Agurkerne børstes rene og snittes i begge ender (man kan også bruge alm. agurker, skåret i 6-7 cm lange stykker). Løgene koges 3 minutter i vand, afdryppes og pilles. Den kolde saltlage hældes over agurker og løg, der holdes nede emd et let pres. Krukken dækkes til og koldt i 2 dage. Saltlagen kasseres. Eddiken koges og tilsættes sukker. Når lagen igen koger, hældes agurker, løg, dild og krydderier i. Det hele varmes op, til lagen perler i kanten. Gryden fjernes fra varmen. Atamon røres i. Alt fyldes i atamonskyllede krukker, som dækkes med klæde og bindes til dagen efter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 17229 gange,
og udskrevet 443 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu