Stegte grønne tomater med tomatsalsa

Stegte grønne tomater med tomatsalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Grønne tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : snaphanen75

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 grønne tomater
50 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.sukker
0.5 tsk.sukker
0.5 tsk.stødt cayenne
1 æg
50 g.rasp
 olie til stegning
 
 Salsa:
2 røde tomater
0.5 frisk chili
0.5 rødløg
1 fedhvidløg
1 spsk.lime- eller citronsaft
 frisk koriander eller persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær de grønne tomater i skiver. Dyp dem først i en blanding af mel, salt, sukker og krydderier, derefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp. Læg dem på et stykke bagepapir.
Halver de røde tomater og skrab kernerne ud. Skær tomaterne i små tern og bland dem godt med finthakket løg og hvidløg, sukker. limesaft og lidt friskhakket koriander. Smag til med salt og peber. Steg de panerede grønne tomater på en pande med olie, ca 4 min. på hver side og anret med salsaen.





karakterer:
Opskriften er vist 7828 gange,
og udskrevet 186 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu