Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegte grønne tomater med tomatsalsa

Stegte grønne tomater med tomatsalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : snaphanen75

Indsendt :





Ingredienser:
4 grønne tomater
50 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.sukker
0.5 tsk.sukker
0.5 tsk.stødt cayenne
1 æg
50 g.rasp
 olie til stegning
 
 Salsa:
2 røde tomater
0.5 frisk chili
0.5 rødløg
1 fedhvidløg
1 spsk.lime- eller citronsaft
 frisk koriander eller persille
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær de grønne tomater i skiver. Dyp dem først i en blanding af mel, salt, sukker og krydderier, derefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp. Læg dem på et stykke bagepapir.
Halver de røde tomater og skrab kernerne ud. Skær tomaterne i små tern og bland dem godt med finthakket løg og hvidløg, sukker. limesaft og lidt friskhakket koriander. Smag til med salt og peber. Steg de panerede grønne tomater på en pande med olie, ca 4 min. på hver side og anret med salsaen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5496 gange,
og udskrevet 125 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu