Lækker Pizza-Toast

Lækker Pizza-Toast, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kokken Frederikke

Indsendt :

Ingredienser:
2 toast brød
1 skivehamburyg/skinke
 lidtrevet ost(mozzarella)
1 toastmaskine
 
Opskrift:
du lægger en skive hamburyg på brødet og lægger noget mozzarella på og lægger det andet brød oven på og i mens har du tændt op toastmaskinen så den er dejlig varm. Der skal den ligge et par min. efter din egen mening om hvornår den er færdig.

Tips:

Den hedder Pizza-Toast fordi den smager ligesom Pizza


karakterer:
Opskriften er vist 14208 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Svensk/finsk løsning  -  2012-06-06 16:14:19
Pisse god opskrift - jeg har ikke spist andet i en uge nu. Og jer to haters, bare fordi I ikke selv fandt på det først, behøver I ikke tale ned til Kokken Frederikke. Ps., Kokken Frederikke, er du single? For med så god mad som du tydeligvis kan lave, vil jeg klart gerne fri til dig!!!

Mads  -  2009-12-16 09:40:44
Dette kan umuligt kaldes for en pizzatoast! Som Anders Buchmann skriver, så bør der være en form for tomat i en pizzatoast. Den toast som du har lavet har allerede et navn. Det hedder en parisertoast, og det har den heddet i 25 år, så hvorfor begynde at kalde den noget nyt som ikke engang passer???

Anders Buchmann  -  2008-12-02 16:08:18
Hejsa. Prøvede denne toast fornylig, og den er altså ikke ligefrem noget at råbe hurra for. Hvis du nu skulle lave en rigtig pizzatoast, så syntes jeg du skulle ta' og lave "klassikeren". Den består af dine følgende opskrifter, men hertil krydrer du den bare med lidt "extra", som f.eks Tomatpuré, lidt Oregano eller hva' du nu ellers finder på. :)