Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffelpizza med grøn pesto og oliven

Kartoffelpizza med grøn pesto og oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mig

Indsendt :


Kartoffelpizza med grøn pesto og oliven, billede 4 Kartoffelpizza med grøn pesto og oliven, billede 1 Kartoffelpizza med grøn pesto og oliven, billede 2 Kartoffelpizza med grøn pesto og oliven, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
25 g.gær
3 dl.lunkent vand
1 tsk.sukker
1 spsk.salt
2 spsk.olivenolie
550 g.hvedemel
 
 Fyld:
900 g.rå kartofler skæres i meget tynde skiver brug evt. den ene side af rivejernet.
 
3 spsk.grøn pesto blandes med
½ - 3/4 dl.olivenolie
2 spsk.salt
 


Opskrift:

Lav en dej med så meget mel, at dejen kun klæber ganske let til fingrene.
Ælt dejen grundigt i 5 min. Dæk dejen med et fugtigt viskestykke og lad den hæve til dobbelt størrelse.
Æltes igen og efterhæver i 15 min.

Rul dejen meget tyndt ud, læg den på en bageplade med bagepapir eller på en pizzasten. Smør en lille smule af pestoblandingen på.
Læg kartoffelskiverne på i et pænt spiral mønster.
Smør resten af pestoblandingen på.
Fordel en håndfuld sorte oliven på (kan undlades)
Bages ved ca. 300 grader C. alm. ovn i 10 minutter eller til den er gyldenbrun i kanten.

Tips:

Smager også godt med lidt frisk rosmarin på...




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 32445 gange,
og udskrevet 465 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

RikkeM  -  2019-03-06 18:16:07
Bages ved 300 grader?


Alberte  -  2014-06-14 09:42:35
Kan man bruge noget grovere mel? :-)


VM  -  2011-07-05 20:26:13
med stegte champigoner og groft revet parmasanost på er den genial!


Conny  -  2010-06-19 23:24:22
Super god og meget billig, hvis man bruger de kogte kartofler der er til rest fra dagen før. Pestoen laver jeg altid hjemmelavet og med masser af hvidløg (4-8 stk)


signe  -  2010-03-04 15:07:30
lyder godt. Man kan også bruge færdig lavet dej, det er letter:D