Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sauce Mousseline

Sauce Mousseline, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SaucerRet : Saucer - Ægte saucer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Sauce Mousseline, billede 4 Sauce Mousseline, billede 1 Sauce Mousseline, billede 2 Sauce Mousseline, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Smørret smeltes.

Æggeblommerne piskes sammen med citronsaft over vandbad, til det bliver tykt og cremet. Smørret piskes i lidt ad gangen. Saucen smages til med salt og peber.

Piskefløden piskes til flødeskum som vendes i saucen lige inden servering.

Mousseline sauce passer fint til sarte fiskeretter, souffleer samt til friske asparges.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 72623 gange,
og udskrevet 1482 gange.


Energi:
KJ total 4987 (1187 kcal)
KJ pr. Pers. 1246 (296 kcal)
Vægt ialt 280 gram
Vægt pr. Pers. 70 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1781 KJ (424 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 45.7 gram
Kulhydrat 2.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anne Birte  -  2013-06-09 18:13:39
Brug 38 0/0 creme fraiche i stedet for piskefløde,


Karsten  -  2011-04-30 19:33:57
Det er netop flødeskummet der er karakteristisk for mousselinen.


  -  2011-03-29 16:12:10
der skal ikke fløde i