smør/marggarine(eller 2dl. becel)250 g. smør/marggarine(eller 2dl. becel)
250
g.
flormelis250 g. flormelis
4
æg4 æg
250
g.
Hvedemel250 g. Hvedemel
0.5
tsk.
bagepulver0.5 tsk. bagepulver
1
tsk.
Vanilie1 tsk. Vanilie
Fyld: Fyld:
100
g.
hakket chocolade100 g. hakket chocolade
Opskrift:
Smør/magarine røres blødt. Sukkeret drysses i. Hele æg tilsættes- et af gangen. Mel, bagepulver og vanilie røres i. Så kommer den hakket chocolade i. Dejen fyldes i en smurt form med ca. 20 cm i diameter. Sættes ind i en kold ovn og bages i ca. 1 time.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(19 stemmer)
Opskriften er vist 9175 gange, og udskrevet 134 gange.
Kommentarer
Marc Huusfelt - 2016-02-20 11:37:53 Jeg har nu bagt den i en kold ovn i over et døgn og den er stadig ikke færdigbagt..
Marc - 2010-03-19 15:28:59 Den vejledning er noget rodet. Der står du skal bruge 250 gr flormelis. Og i vejledningen skal du bruge sukker. Ved det er samme ting. MEn det er 2 forskellige produkter. Gætter mig til ovnen skal stå på 180-200 grader.
Nicolai - 2009-07-22 17:01:59 hvad hulen skal ovnen stå på...? :p
Mig - 2008-04-26 17:58:11 Vildt god kage... Den smager rigtig godt...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider