Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sauce Vin Blanc

Sauce Vin Blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Klassiske Saucer

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
35 g.Smør
35 g.hvedemel
1 dl.Hvidvin
4 dl.Fiske fond
2 dl.Piskefløde
25 g.Champignoner (renset)
2 stilkpersille
0.5 Løg i skiver (lille)
 
Opskrift:
Smelt smør uden at det tager farve.

Tilsæt champignons, løg samt persille og lad det ”simre” lidt uden at det tager farve.

Tilsæt mel og kom den kogende fiskefond i sammen med hvidvinen, lad dette småkoge i 20 minutter. Tilsæt piskefløde og lad saucen koge 10 minutter mere.

Saucen sigtes og så er den klar til servering.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6827 gange,
og udskrevet 86 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu