Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sauce Vin Blanc

Sauce Vin Blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Klassiske Saucer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
35 g.Smør
35 g.hvedemel
1 dl.Hvidvin
4 dl.Fiske fond
2 dl.Piskefløde
25 g.Champignoner (renset)
2 stilkpersille
0.5 Løg i skiver (lille)
 


Opskrift:

Smelt smør uden at det tager farve.

Tilsæt champignons, løg samt persille og lad det ”simre” lidt uden at det tager farve.

Tilsæt mel og kom den kogende fiskefond i sammen med hvidvinen, lad dette småkoge i 20 minutter. Tilsæt piskefløde og lad saucen koge 10 minutter mere.

Saucen sigtes og så er den klar til servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5707 gange,
og udskrevet 65 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu