Tunsalat 04

Tunsalat 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sofie K

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 ds.tun
1 portionmayonnaise/ 1½ dl. cremefraiche 18%
1 rød peberfrugt
1 lille dåse majs
1 tsk.groft salt
 friskværnet peber
 
Opskrift:
1. Kom tunen i en si og lade den dryppe af.
2. Bland tunen med mayonnaise eller cremefraiche.
3. Skyl peberfrugten og skær den ud i tern.
4. Hæld majs og peberfrugt sammen med tunen og smag til med salt og peber

Tips:

Brug tunsalaten som fyld i sandwich eller som pålæg på brød.


karakterer:
Opskriften er vist 15607 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu