Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Risengrød med soyamælk

Risengrød med soyamælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Vivi

Indsendt :



Ingredienser:
 Grødris
 Vand
 Soyamælk
 salt
 kanelsukker
 
Opskrift:
Kog grødrisene i vand istedet for mælk efter anvisning på grødrisposen Kog ved svag varme i ca. 40-50 min Rør jævnligt, tilsæt evt. ekstra vand. Smag efter 40-50 min om risene er udkogte (kernen skal være blød). Tilsæt ca. 2 dl soyamælk og kog videre under omrøring i 5-10 min. Tilsæt lidt salt


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 12181 gange,
og udskrevet 179 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Vivi  -  2008-04-23 21:57:37
Sluk efter tilsætning af salt. Brug "FRI"-margarine fra COOP og kanelsukker som drys.