Risengrød med soyamælk

Risengrød med soyamælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Vivi

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Grødris
 Vand
 Soyamælk
 salt
 kanelsukker
 
Opskrift:
Kog grødrisene i vand i stedet for mælk efter anvisning på grødris posen.
Kog ved svag varme i ca. 40-50 min Rør jævnligt, tilsæt evt. ekstra vand.

Smag efter 40-50 min om risene er udkogte (kernen skal være blød).

Tilsæt ca. 2 dl soyamælk og kog videre under omrøring i 5-10 min.
Tilsæt lidt salt.


karakterer:
Opskriften er vist 13178 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Vivi  -  2008-04-23 21:57:37
Sluk efter tilsætning af salt. Brug "FRI"-margarine fra COOP og kanelsukker som drys.