Risengrød med soyamælk
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Vivi Indsendt : Red : |
|
|
Kog grødrisene i vand i stedet for mælk efter anvisning på grødris posen.
Kog ved svag varme i ca. 40-50 min Rør jævnligt, tilsæt evt. ekstra vand. Smag efter 40-50 min om risene er udkogte (kernen skal være blød). Tilsæt ca. 2 dl soyamælk og kog videre under omrøring i 5-10 min. Tilsæt lidt salt. |
|
Opskriften er vist 15077 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Vivi - 2008-04-23 21:57:37 Sluk efter tilsætning af salt. Brug "FRI"-margarine fra COOP og kanelsukker som drys. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne