Brun sauce
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Indsendt : |
|
|
Brun smør i en gryde. Rør maizenaen i fedtstoffet. Når melblandingen er lysebrun tilsættes bouillonen, og der piskes godt. Kog saucen igennem ved svag varme i 5 minutter. Juster farven med kulør og smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 40241 gange,
og udskrevet 447 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer CerL - 2010-05-28 22:24:25 hvor mange mennesker er denne her sovs til? anonym - 2008-02-23 14:13:00 bouillon? - så kan man sgu da lige så godt købe en brevsovs :-) Ha ha.. Ying - 2007-10-30 01:59:08 Jeg er i USA og jeg tror ikke de har kuloer her. Er der noget andet man kan bruge istedet ? patricia - 2007-02-19 14:31:27 kan man måske bruge fedt fra selve steg i stede for bouillon Peder - 2005-01-01 01:01:01 bouillon står på dansk cøliakiforenings hjemmeside som et produkt hvori der kan være gluten... vær derfor venligts opmærksom på dette... ;-) woodman - 2005-01-01 01:01:01 med et piskeris ! lidt efter lidt en der har prøvet det? - 2005-01-01 01:01:01 Hvordan kan man røre maizena ud: |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne