Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brun sauce

Brun sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Klassiske Saucer

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 tsk.smør
1 spsk.maizena
4 dl.bouillon
 kulør
 
 


Opskrift:

Brun smør i en gryde. Rør maizenaen i fedtstoffet. Når melblandingen er lysebrun tilsættes bouillonen, og der piskes godt. Kog saucen igennem ved svag varme i 5 minutter. Juster farven med kulør og smag til med salt og peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (9 stemmer)

Opskriften er vist 35753 gange,
og udskrevet 395 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

CerL  -  2010-05-28 22:24:25
hvor mange mennesker er denne her sovs til?


  -  2008-12-16 16:22:24
Elsker brun sovs. Før jeg blev getera, lavede min far altid sovs med stegvad/fedt fra flæskestegen, og lidt kaftoffelvand fra de kogte kartofler, det er bare mums :D


  -  2008-02-23 14:13:00
bouillon? - så kan man sgu da lige så godt købe en brevsovs :-) Ha ha..


Ying  -  2007-10-30 01:59:08
Jeg er i USA og jeg tror ikke de har kuloer her. Er der noget andet man kan bruge istedet ?


patricia  -  2007-02-19 14:31:27
kan man måske bruge fedt fra selve steg i stede for bouillon


Peder  -  0000-00-00 00:00:00
bouillon står på dansk cøliakiforenings hjemmeside som et produkt hvori der kan være gluten... vær derfor venligts opmærksom på dette... ;-)


woodman  -  0000-00-00 00:00:00
med et piskeris ! lidt efter lidt


en der har prøvet det?  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan kan man røre maizena ud: