Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Smækvælling

Smækvælling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Vælling

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1 l.sødmælk
2 æg
1 spsk.kartoffelmel
1 spsk.hvedemel
 sukker
 kanel
 
Opskrift:
Mælken bringes i kog. Kartoffelmelet og hvedemelet røres ud i æggeblommerne sammen med ganske lidt mælk, til det jævner. Æggehviderne piskes stive og vendes i vællingen, inden den serveres. Spises med sukker og kanel.

Tips:

Sydfynsk egnsret


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6546 gange,
og udskrevet 79 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mig  -  2012-10-31 18:29:25
og den liter mælk, skal?