olivenoile eller 1 dl. fl. becel til dressing1 dl. olivenoile eller 1 dl. fl. becel til dressing
2
dl.
olivenolie2 dl. olivenolie
Salt Salt
1
fed
hvidløg, presset1 fed hvidløg, presset
evt.
hvidløgsalt evt. hvidløgsalt
Opskrift:
Alle indgreiensserne blandes sammem,
safran bruges enkelte knuste tråde eller meget lidt knust safran, parika blandes i oilen. 1 -1½ teskefuld. lidt hvidløgsalt. efter behag. sovsen bør trække nogle timer, velegnet til små kogte kartofler, eller som dib.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7054 gange, og udskrevet 101 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider