Rabarberne skæres i 2 cm stykker og koges med sukker. Køler af. Evt. koges med meget lidt vand.
Dejen æltes sammen og lægges koldt i en time.
Hviderne piskes stive og knuste makroner vendes i.
2/3 del af dejen rulles ud og lægges i en springform.
Æggehvidemassen fordeles over. Kompotten fordeles over. Resten af dejen rulles ud og lægges i et fletværk over.
Bagetid 25-30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn midt i ovnen.
Serveres med cremefraiche rørt med lidt vanillesukker.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(1 stemmer)
Opskriften er vist 19090 gange, og udskrevet 319 gange.
Energi:
KJ total 13822 (3291 kcal)
KJ pr. Pers. 1727 (411 kcal)
Vægt ialt 1170 gram
Vægt pr. Pers. 146 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1181 KJ (281 kcal) Protein 3.5 gram Fedt 11.5 gram Kulhydrat 42.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Per - 2011-05-20 20:35:18 Dejen er svær at flytte med, den kan i stedet trykkes ud i bunden af springformen, og fletværket kan til nød flyttes med en lang palette.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider