Rabarbartærte 02

Rabarbartærte 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rabarbartærte 02, billede 4 Rabarbartærte 02, billede 1 Rabarbartærte 02, billede 2 Rabarbartærte 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Kompot:
400 gram Rabarber, renset vægt
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Dej:
150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
2 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
100 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
   
Opskrift:
Rabarberne skæres i 2 cm stykker og koges med sukker. Køler af. Evt. koges med meget lidt vand.

Dejen æltes sammen og lægges koldt i en time.

Hviderne piskes stive og knuste makroner vendes i.

2/3 del af dejen rulles ud og lægges i en springform. Æggehvidemassen fordeles over. Kompotten fordeles over. Resten af dejen rulles ud og lægges i et fletværk over.

Bagetid 25-30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn midt i ovnen.

Serveres med cremefraiche rørt med lidt vanillesukker.





karakterer:
Opskriften er vist 21230 gange,
og udskrevet 371 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13822 (3291 kcal)
KJ pr. Pers. 1727 (411 kcal)
Vægt ialt 1170 gram
Vægt pr. Pers. 146 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1181 KJ (281 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 11.5 gram
Kulhydrat 42.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-20 20:35:18
Dejen er svær at flytte med, den kan i stedet trykkes ud i bunden af springformen, og fletværket kan til nød flyttes med en lang palette.