Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Focaccia 03

Focaccia 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15-18 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Durummel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Michelle

Indsendt :





Ingredienser:
4 dl.vand
25 g.gær
0.5 dl.olivenolie
2 tsk.salt
1 spsk.Dansukker Mørk Sirup
0.5-1 dl.friskhakkede krydderurter f.eks. oregano timian eller basilikum
2.5 dl.durumhvedemel
6 dl.hvedemel
 


Opskrift:

Det er nemmest at bruge foodprocessor, for dejen skal æltes længe.



Smuldr gæren i skålen og tilsæt vand og sirup. Rør til gæren er opløst. Tilsæt mel og krydderurter, og lad maskinen køre ved lav hastighed i 2-3 minutter. Olien blandes i , og dejen æltes yderligere i 10 minutter. Tilsæt saltet og ælt nu dejen ved høj hastighed, til den slipper skålens kanter, 5-8 minutter.



Pensl en bradepande med olivenolie og læg dejen heri. Pensl oversiden med olivenolie og dæk med plastfilm. Lad hæve i 2 timer. Strø mel på bordet, hæld dejen ud og skær den i tre længder, som hver skæres i 5-6 ligestore stykker. Læg dem på en plade med bagepapir. Bland olivenolie og revet hvidløg. Lav fordybninger i dejen og pensl med olien. Tryk halve oliven samt et par stykker tomat i fordybningerne. Drys pinjekerner og flagesalt over.



Sæt pladen i en 250° C varm ovn og spray godt med vand. Bages i 8 minutter og køles af på en rist.


Tips:

Brødene kan sagtens fryses. Frosne brød varmes et par minutter i ovnen inden serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 7806 gange,
og udskrevet 145 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-08-22 15:50:05
Rigtig godt og meget lækkert og smagfuldt brød, som smager bedre end i Italien. Jeg har ingen foodprocessor. Men æltede den 10 minutter ved håndkræft (det er godt for overarmene), og det er anstrengelserne vær. Hvor smager det brød godt. Familien var helt vilde og glæder sig til næste gang jeg laver det.


Mig  -  2008-04-18 16:52:49
Jeq synes i skulle prøve den, denne opskrift er helt vildt god jeg glemte at sætte billeder ind da jeg lavede dejen men jeq kan godt selv lide dejen...