Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pesto af ramsløg

Pesto af ramsløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rodfrugter - Ramsløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : zoya

Indsendt :


Pesto af ramsløg, billede 4 Pesto af ramsløg, billede 1 Pesto af ramsløg, billede 2 Pesto af ramsløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.friskplukkede ramsløg
40 g.pinjekerner
 
0.75-1.5 dl.olivenolie
 salt
2 spsk.friskrevet parmasan
 friskkværnet sort peber
 


Opskrift:

Skyl ramsløg godt og dup dem tørre, fjern eventuelle blomsterknopper og snit blade og stilke i mindre stykker. Blancer evt. bladene et øjeblik i kogende saltet vand.
Blend derefter ramsløg med pinjekerner og lidt salt til massen er findelt. Lad så blenderen køre mens olien hældes i til den ønskede konsistens opnås. Blend så kort parmesanen i og smag til med salt og peber.

Tips:

Rigtig godt til pasta, også som dressing i kold pastasalat, men heller ikke ilde til små varme kartofler. Er også godt som dip til grissini eller små skiver varm ciabatti. Det er jo netop her i april og maj at de duftende ramsløg kan plukkes ganske gratis i skovene - så gå en tur og nyd resultetet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (31 stemmer)

Opskriften er vist 84369 gange,
og udskrevet 1903 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Inge Odense  -  2017-04-22 15:56:37
Skønne Ramsløg, plukket vd Flyvesandet på Nordfyn. De er skønne lige nu,sidst i april.


Naomi  -  2017-03-29 17:52:32
Hvor mange blade svarer 100 g ramsløg til ca?


  -  2015-05-26 10:18:11
hvor meget skal jeg gange op, hvis jeg skal lave til 60 personer?


Hanne  -  2015-04-26 08:11:38
Hvor længekanjeg gemme pesten og hvordan


Kirsten  -  2015-03-16 22:58:43
Hvor lang tid kan pestoen holde sig ?


Tove  -  2014-03-31 12:47:40
Lad være med at blanchere ramsløgene. De mister smagen, måtte komme hvidløg i for at få smag. Ellers rigtig god opskrift.


Majken  -  2014-03-25 13:33:51
Hvor længe kan denne pesto holde sig i køleskabet?