Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kantarelomelet

Kantarelomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Svampe - Kantarel

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Kantarelomelet, billede 4 Kantarelomelet, billede 1 Kantarelomelet, billede 2 Kantarelomelet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.kantareller
25 g.smør
1 spsk.Olie
 
3 æg
2 spsk.Fløde
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Rens kantarellerne, del hvis store. Rist dem i smør og olie 3-4 minutter.

Æg og fløde piskes sammen og krydres med salt og peber hvorefter de hældes over kantarellerne. Omeletten svinges på panden ca. 2 minutter til den har ”cigarform” hvorefter den vendes over på en tallerken. Kan evt. servers med en grøn salat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7455 gange,
og udskrevet 25 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu