Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kartoffel-omelet

Kartoffel-omelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 æggehvider
3 æggeblommer
2 dl.skummetmælk
1 1/2 dl.friskklippet purløg
1 stk.groft salt
 peber
500 g.små kogte kartofler
1 spsk.olie
 
Opskrift:
Pisk æggehvider og æggeblommer sammen. Tilsæt purløg, salt og peber. Skær kartoflerne i skiver.

Opvarm en pande med olie og svits kartoflerne i ca. 3 minutter. Skru ned til svag varme og hæld æggeblandingen over kartoflerne. Skub forsigtigt til omeletten til den begynder at stivne. Bag omeletten uden låg i ca. 5 minutter.

Server Groft rugbrød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 46239 gange,
og udskrevet 499 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

b.moller67  -  2018-07-28 18:13:24
Hej Jeg har netop læst Jeres opskrift på kartoffelomelet. Der står imidlertid ikke hvornår skummetmælken skal i. formoder det er sammen med purløg og de øvrige ingedienser. Mhv. Brian

taxaivan  -  0000-00-00 00:00:00
super god.. og til den sure put du bare mælken i æggemasen..

  -  0000-00-00 00:00:00
i opskriften står 2 dl skummetmælk--skal de tilsættes æggene??ja jeg ved det ikke???