Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffel-omelet

Kartoffel-omelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 æggehvider
3 æggeblommer
2 dl.skummetmælk
1 1/2 dl.friskklippet purløg
1 stk.groft salt
 peber
500 g.små kogte kartofler
1 spsk.olie
 


Tilbehør:
Groft rugbrød
Opskrift:

Pisk æggehvider og æggeblommer sammen. Tilsæt purløg, salt og peber. Skær kartoflerne i skiver.

Opvarm en pande med olie og svits kartoflerne i ca. 3 minutter. Skru ned til svag varme og hæld æggeblandingen over kartoflerne. Skub forsigtigt til omeletten til den begynder at stivne. Bag omeletten uden låg i ca. 5 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 44459 gange,
og udskrevet 475 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

b.moller67  -  2018-07-28 18:13:24
Hej Jeg har netop læst Jeres opskrift på kartoffelomelet. Der står imidlertid ikke hvornår skummetmælken skal i. formoder det er sammen med purløg og de øvrige ingedienser. Mhv. Brian


taxaivan  -  0000-00-00 00:00:00
super god.. og til den sure put du bare mælken i æggemasen..


  -  0000-00-00 00:00:00
i opskriften står 2 dl skummetmælk--skal de tilsættes æggene??ja jeg ved det ikke???