Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Årets kage 2008 (Flower)

Årets kage 2008 (Flower), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Fromage:
1000 g.letpisket flødeskum
120 g.pasteuriserede æggeblommer
200 g.sukker
0.5 vaniljestang
125 g.økologisk hyldeblomstsaft
3 lime (saft og skal)
8 blade gelatine
 
 Smørbagt chokoladebund:
360 g.smør
600 g.chokolade
400 g.flormelis
240 g.pasteuriserede æggeblommer
 
360 g.pasteuriserede æggehvider
120 g.flormelis
 
Opskrift:
Fromage:
Sukker vanilje og revet limeskal blandes sammen og står lidt for at give smag. Gelatinen sættes i blød i koldt vand. Sukkerblandingen og æggeblommer piskes hvidt og vendes med flødeskum og halvdelen af limesaften. Gelatinen smeltes og den resterende limesaft blandes i. Gelatinen vendes i moussen.

Smørbagt chokoladebund:
Smør og chokolade smeltes og piskes koldt og stift med blommer og flormelis.

Æggehvider og flormelis piskes stift.

Masserne vendes roligt sammen for at bevare bundens luftighed. Massen passer til en kantplade.

Bages ved 170 grader i cirka 25 minutter.

Fromagen sprøjtes i forme. Chokoladebunden lægges på og kagerne stilles i fryseren.

Efterfølgende sprøjtes de med grøn farve og pyntes med smeltet hvid chokolade karamelliseret nougat og et blad citronmelisse.

Og så er der serveret.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6566 gange,
og udskrevet 127 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

pigen der elsker desert mad lavning  -  2012-06-09 13:36:37
lyder meget lækkert vil severe det for min familie

gøsse  -  2009-03-25 10:36:03
Hvad og hvor kommer de. 125 gram økologisk hyldeblomstsaft lige ind da det ikke er i resepten

Morten  -  2009-03-03 15:56:40
Den grønne farve skal blandes med smeltet, hvid chokolade. Og herefter sprøjtes det på med en forstøver eller sprøjtepistol, hvis man er i besiddelse af dette.

Kira  -  2008-06-08 19:41:51
prøv en grundigt vasket blomster forstøver m. grøn frugt farve. eller også kan du gå ned til din konditor og bede dem om det ;) det gjorde jeg.

Lars  -  2008-04-18 14:14:12
Der står til sidst i opskriften "Efterfølgende sprøjtes de med grøn farve" Men hvad skal dene grønne farve bestå af, og hvordan skal den sprøjtes på?