Rabarbarkompot i ovn

Rabarbarkompot i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.rabarberstilke
150-175 g.sukker
 
Opskrift:
Snit rabarberne i 2-3 cm. lange stykker, er stilkene meget tykke, flækkes de. fordel dem i et ovnfast fad. Bland rabarberne med sukker. Dæk fadet med folie og sæt det på plade midt i ovnen 15-20 minutter ved 175 grader. tag fadet ud og lad rabarberne trække under folie til de er kolde.


karakterer:
Opskriften er vist 14748 gange,
og udskrevet 397 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

jasmin dyrhøi  -  2015-04-28 13:03:35
dette er supper lækker. men er let svære til ordblinde, gør dem næmmer. for os tak fordi i er der