Kvarkhorn med marcipan og æblefyld

Kvarkhorn med marcipan og æblefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :     

Ingredienser:
200 g.kvark
100 g.sukker
25 g.olie
 Korn af ½ vanillestang
3 tsk.bagepulver
275 g.hvedemel
 
 Fyld:
50 g.revet marcipan
1 stort æble
 
 Pensling:
 Æg
 
Opskrift:
Kvark, sukker og olie røres sammen i en skål. Vanillekorn, bagepulver og mel blandes og røres i dejen, som æltes glat og fin. Dejen rulles ud i ca. ½ cm tykkelse og skæres i trekanter.

Æblet skrælles, rives og fordeles sammen med revet marcipan på den brede side af trekanterne. Hornene rulles fra den brede side og lægges med spidsen nedad på en bageplade med bagepapir.

Pynt:
Pensles med æg og pyntes med mandelflager eller perlemelis.

Bages ved 200 grader C i ca. 20 minutter eller til de er gyldne.





karakterer:
Opskriften er vist 8380 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-11-12 12:06:33
Superlækre. Egner sig til frysning.

  -   2013-09-02 09:02:22
Mangler der ikke noget væske i dejen? Den ser meget tør ud...

  -   2008-04-15 14:59:37
det er rigtig godt bare prøv