Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkestang (meget nem!)

Skinkestang (meget nem!), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3-4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : GretheGrethe

Indsendt :





Ingredienser:
1 pladebutterdej (Kan købes færdigt i supermarkederne)
1 pk.Smørreost Natural (Buko eller lign)
1 pk.skinke i tern eller strimler (ca 200 g)
1 tsk.dionsennep
 


Opskrift:

Tag dejen ud af pakningen, og læg den på en bageplade. Ris den i hver side på den lange led ca 3-4 cm stor stykker ca ca 4 cm ind mod midten. (den skal "flettes senere"

Tag osten, skinken og dion sennep og bland det hele i en skål. (smag til med sennep efter behag)Læg fyldet på midten af butterdejspladen (på den lange led) Tag nu skiftevis de rissede kanter og fold dem over fyldet.

Husk at pakke enderne godt til, da osten ellers godt kan flyde ud :)

Bag skinkestangen i ovnen i ca 30-45 min ved 200 grader (Den skal være let lysebrun)

Tips:

Dette er super nemt og hurtigt at lave, og det smager himmelsk med en godt gang salat til :) Suppler selv med andet fyld: kylling, bacon, grønsager, championjer, pikantost osv osv.. Kun fantasien sætter grænser :)







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 22183 gange,
og udskrevet 355 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Grethe  -  2010-02-18 15:21:36
Der menes der, at du på den korte led skærer ca 7-9 cm ind på dejen, i begge sider med 5 cm mellemrum - så kan du "flette" af stykkerne.


daniel  -  2009-11-17 18:23:37
hvad menes der med risede kanter..?


  -  2008-09-10 16:32:32
Kom friske champignoner og friskhakket purløg i så har du en frisk smag og en meget let forret. brug gerne Philadelphia light, så er den også fedtfattig