Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Forårs slaw

Forårs slaw, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3-4 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Linda

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.spidskål
1 bdt.radiser
200 g.agurk
 
 Dressing:
100 g.græsk yoghurt
4 spsk.rygeost
1 spsk.mælk
1 tsk.citronsaft
4 spsk.purløg (klippet fint)
1 tsk.sukker
 salt
 peber
 


Opskrift:

Fjern stokken og snit kålen fint. Skær radiserne i tynde skiver. Halver agurken og skrab kernerne ud og skær den i mindre tern.
Rør dressingen sammen og bland grønsagerne i.

Tips:

Det er en let og frisk salat, spis den som forret, tilbehør eller frokost.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8718 gange,
og udskrevet 184 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Linda  -  2008-04-14 22:09:52
man skal IKKE bruge kernerne fra agurken til noget - hvis nogen kom i tvivl.