Durumbiscotti

Durumbiscotti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 35 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : bagerjomfruen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
100 g.mandler
275 g.durummel
1 tsk.bagepulver
 revet skal fra 1 citron
 lidtsalt
140 g.sukker
2 store æg
 
Opskrift:
1) Smut mandlerne og bred dem ud på en bageplade. Stil dem i ovnen mens den varmer op til 180gr. Hold øje med dem, de skal kun lige blive lysebrune.
2) Bland mel, bagepulver, citron og salt.
3) Pisk æg og sukker hvidt, tilsæt durummel og bagepulver, og rør dejen sammen. bland mandlerne i dejen, og lav to lange pølser, der lægges på bagepladen og trykkes lidt flade. Bag stængerne ca. 20 min. ved 180gr., tag dem ud af ovnen, og skær dem i skrå skiver, der er ca. 1cm tyk.
4) Læg skiverne på pladen, stil den tilbage i ovnen og dæmp varmen til ca. 150gr. Vend kagerne efter ca. 12 min. Sluk for varmen og lad dem tørre færdige med ovndøren lidt på klem.

Tips:

Fik sådan nogle på Café sammen med noget varm cacao, og er simpelhen vilde med dem. Lav noget cacao i et højt glas m. flødeskum, læg 1-2 stk. durumbiscotti ved siden af på underterllerken og drys så noget cacaopulver henover. ser rigtigt lækkert og eksklusivt ud.


karakterer:
Opskriften er vist 5750 gange,
og udskrevet 86 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Staugaard  -  2011-08-02 14:01:29
Lavede den med grahamsmel og honningristede peanuts + lidt vaniljesukker og appelsinskal.....de blev virkelig gode!