Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Appelsin- og tranebær-relish

Appelsin- og tranebær-relish, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
SyltningRet : Syltning - Relish

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 usprøjtet appelsin
350 g.friske eller frosne tranebær
150 g.sukker
 
Opskrift:
Vask den usprøjtede appelsin, skær den i både og fjern evt. kerner. Kør appelsinbåde med skræl og friske eller frosne tranebær sammen til en grov mos i en foodprocessor og hæld det over i en skål. Rør sukker i og lad det trække mindst 1 time.

Server til flæskesteg, andesteg, stegt kalkun eller koldt kød.

Tips:

Opbevares i køleskab.
Frys evt. ned i små portioner der tages op efter behov.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4491 gange,
og udskrevet 58 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu