Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Appelsin- og tranebær-relish

Appelsin- og tranebær-relish, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
SyltningRet : Syltning - Relish

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 usprøjtet appelsin
350 g.friske eller frosne tranebær
150 g.sukker
 


Opskrift:

Vask den usprøjtede appelsin, skær den i både og fjern evt. kerner. Kør appelsinbåde med skræl og friske eller frosne tranebær sammen til en grov mos i en foodprocessor og hæld det over i en skål. Rør sukker i og lad det trække mindst 1 time.

Server til flæskesteg, andesteg, stegt kalkun eller koldt kød.

Tips:

Opbevares i køleskab.
Frys evt. ned i små portioner der tages op efter behov.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 3849 gange,
og udskrevet 35 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu