mørk chokolade helst med ca. 60-70% kakaondhold50 g. mørk chokolade helst med ca. 60-70% kakaondhold
Opskrift:
1. Hak chokoladen groft, og smelt den ved svag varme over vandbad.
2. knus branflekes og bland dem sammen med rosiner og den smeltede chokolade.
3. fordel massen i små konfektforme/murfinsforme, og lad dem størkne
Tips:
skal helst spises kold.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6016 gange, og udskrevet 84 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider