Bland fedtstof, vand og kakao i en gryde og lad det koge i ca. 5 min. Lad blandingen afkøle.
Rør derefter sukkeret i. Bland mel med vanillesukker. Salt og bagepulver og rør det sammen med ymer og æg. Rør dejen ensartet.
Hæld dejen i en smurt bradepande (24*24 cm)
Bag i forvarmet ovn ved 200 G på mellemste rille i ca. 40 min.
Bland smør /mælk og kakao i en gryde til glasuren og lad det koge i et par sekunder under omrøring. Tag gryden fra varmen og rør florsukker og vanillesukker i. Rør det ensartet og cremet. Sæt den på køl et øjeblik.
Bred glasuren ud over den nybagte kage og drys med hasselnødder.
Tips:
Er fryse egnet i et par måneder
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(66 stemmer)
Opskriften er vist 32013 gange, og udskrevet 347 gange.
Energi:
KJ total 21276 (5065 kcal)
KJ pr. Pers. 2127 (506 kcal)
Vægt ialt 1361 gram
Vægt pr. Pers. 136 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1563 KJ (372 kcal) Protein 4.8 gram Fedt 19.1 gram Kulhydrat 46.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider