Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokoladekage med chokoladeglasur

Chokoladekage med chokoladeglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 10 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : frk.kageglad

Indsendt :





Ingredienser:
175 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Ymer naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Chokoladeglasur:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 spsk. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
3 dl. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
50 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   


Opskrift:

Bland fedtstof, vand og kakao i en gryde og lad det koge i ca. 5 min. Lad blandingen afkøle.

Rør derefter sukkeret i. Bland mel med vanillesukker. Salt og bagepulver og rør det sammen med ymer og æg. Rør dejen ensartet.

Hæld dejen i en smurt bradepande (24*24 cm)

Bag i forvarmet ovn ved 200 G på mellemste rille i ca. 40 min.

Bland smør /mælk og kakao i en gryde til glasuren og lad det koge i et par sekunder under omrøring. Tag gryden fra varmen og rør florsukker og vanillesukker i. Rør det ensartet og cremet. Sæt den på køl et øjeblik.

Bred glasuren ud over den nybagte kage og drys med hasselnødder.


Tips:

Er fryse egnet i et par måneder







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (66 stemmer)

Opskriften er vist 31168 gange,
og udskrevet 330 gange.


Energi:
KJ total 21276 (5065 kcal)
KJ pr. Pers. 2127 (506 kcal)
Vægt ialt 1361 gram
Vægt pr. Pers. 136 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1563 KJ (372 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 19.1 gram
Kulhydrat 46.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu