Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Smørsnegle med mandelfyld

Smørsnegle med mandelfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : frk.kageglad

Indsendt :





Ingredienser:
500-550 g.hvedemel
150 g.smør
50 g.gær
3 dl.kold mælk
3 spsk.Sukker
 
 Fyld:
150 g.smør
150 g.mandelmasse
1 tsk.Kardemomme
 
 Pensling og pynt:
 Sammenpisket æg
1 dl.hakkede mandler
 


Opskrift:


1. Hold lidt mel tilbage og kom resten i en skål.Findel smørret heri.

2. Rør gæren ud med lidt af mælken som skal være kold. Tilsæt resten af mælken og kom det i skålen sammen med sukker.

3. Rør dejen sammen. Tilsæt lidt mere mel hvis den virker lidt for klæg.

4. Hæld dejen ud på bordet og del den i to dele.

5. Rul hver del ud til en aflang plade ca. 20*40 cm.

6. Riv mandelmassen på råkostjernet og drys det ovenpå smørret. Drys med kardemomme.

7. Rul dejen sammen. Skær den i ca. 2 cm. Tykke skiver som lægges i papirforme.

8. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse ca. 1 time på køkkenbordet (ikke for varmt)

9. Pensel med æg & drys med mandler og sæt pladen i ovnen ved 250 G i 8-10 minutter.





Tips:

Er fryseegnede.....:)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5567 gange,
og udskrevet 69 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu