Smørsnegle med mandelfyld

Smørsnegle med mandelfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : frk.kageglad

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500-550 g.hvedemel
150 g.smør
50 g.gær
3 dl.kold mælk
3 spsk.Sukker
 
 Fyld:
150 g.smør
150 g.mandelmasse
1 tsk.Kardemomme
 
 Pensling og pynt:
 Sammenpisket æg
1 dl.hakkede mandler
 
Opskrift:
Hold lidt mel tilbage og kom resten i en skål. Findel smørret heri.

Rør gæren ud med lidt af mælken som skal være kold. Tilsæt resten af mælken og kom det i skålen sammen med sukker.

Rør dejen sammen. Tilsæt lidt mere mel hvis den virker lidt for klæg.

Hæld dejen ud på bordet og del den i to dele.

Rul hver del ud til en aflang plade ca. 20*40 cm.

Riv mandelmassen på råkostjernet og drys det ovenpå smørret. Drys med kardemomme.

Rul dejen sammen. Skær den i ca. 2 cm. Tykke skiver som lægges i papirforme.

Lad dejen hæve til dobbelt størrelse ca. 1 time på køkkenbordet (ikke for varmt)

Pensel med æg & drys med mandler og sæt pladen i ovnen ved 250 G i 8-10 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 6674 gange,
og udskrevet 104 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu