Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Restegrød

Restegrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 dl.kogte ris ( dagen før )
5 dl.mælk
2 dl.havregryn
 


Opskrift:

Smid ikke ris ud, her er en af de mange anvendeldesmuligheder.
Kog risene, som altså allerede er kogt en gange, i mælken et par minutter.
Tilsæt havregrynene og lad grøden koge op igen.
Servers med sukker på og evt som søndag med både kanel og smørklat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5767 gange,
og udskrevet 93 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Blomst  -  2011-09-22 18:06:54
Det smager næsten som risengrød - tager bare ikke helt så lang tid at lave... og så er det nemt og billigt for en studerende som mig :)