Lammelever terrine

Lammelever terrine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Terrine

Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.lammelever
1 spsk.olie
3 forårsløg
0.5 rødpeber
0.5 gulpeber
3-4 dl.lammefond eller bouillon
4-5 Husblas, blade
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
leveren skæres i skiver, der krydres med salt og peber og steges let i olien. De skal kun have et par min på hver side. Stilles til afkøling.

Grøntsagerne renses og skæres i lange tynde strimler. Bouillon bringes i kog, og grøntsagerne simrer heri nogle få min., og tages op.

Bouillon smages til med salt og peber. Husblas blødes op i koldt vand og piskes i den varme bouillon. Leveren skæres i små stykker, der arrangeres lagvis med grøntsagerne i en lille skål. Det dækkes med bouillon og stilles køligt under let pres natten over.

Kan serveres i skiver som forret med grøn salat, eller som pålæg på godt rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 15093 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu