Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Lammelever terrine

Lammelever terrine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Terrine

Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.lammelever
1 spsk.olie
3 forårsløg
0.5 rødpeber
0.5 gulpeber
3-4 dl.lammefond eller bouillon
4-5 bladehusblas
 salt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

leveren skæres i skiver, der krydres med salt og peber og steges let i olien. De skal kun have et par min på hver side. Stilles til afkøling.

Grøntsagerne renses og skæres i lange tynde strimler. Bouillon bringes i kog, og grøntsagerne simrer heri nogle få min., og tages op.

Bouillon smages til med salt og peber. Husblas blødes op i koldt vand og piskes i den varme bouillon. Leveren skæres i små stykker, der arrangeres lagvis med grøntsagerne i en lille skål. Det dækkes med bouillon og stilles køligt under let pres natten over.

Kan serveres i skiver som forret med grøn salat, eller som pålæg på godt rugbrød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12064 gange,
og udskrevet 207 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu