Brydebrød med honning
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : |
|
|
Smuldr gæren ud i skålen. Smelt fedtstof og honning i en gryde. Tilsæt kærnemælk og varm det op til 37 grader.
Opløs gæren i lidt af væsken. Tilsæt salt og resten af væsken. Tilsæt melet lidt ad gangen og ælt dejen til den slipper skålen. Drys lidt mel over og lad dejen hæve under et klæde, ca. 30 min. Ælt dejen igennem med resten af melet. form dejen til en stor rund bolle. Læg den på en plade med bagepapir. snit børdet. Læg et lille fad midt på brødet. Skær med en skarp kniv dybe hak i brødet rundt om. Løft fadet af og fold fligene lidt ud. Lad brødet hæve under et klæde i ca. 30 min. Bag brødet nederst i ovnen ved 200 grader, ca. 30 min. Lad børdet svale af på en rist, gerne under et klæde. |
|
Opskriften er vist 7068 gange,
og udskrevet 136 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne