cremefraiche eller yoghurt0.5 dl. cremefraiche eller yoghurt
Glasur: Glasur:
100
g.
mørk chokolade100 g. mørk chokolade
50
g.
smør50 g. smør
0.75
dl.
mælk0.75 dl. mælk
2
tsk.
kakao2 tsk. kakao
200
g.
flormelis200 g. flormelis
Opskrift:
Tænd ovnen på 180 grader og smør en springform (22 cm) eller en lige bradepande med smør.
Pisk smør og sukker cremet og pisk et af æggene i ad gangen.
Pil bananerne og mos dem med en gaffel. Rør dem i dejen sammen med vaniljesukker.
Sigt mel og bagepulver sammen og vend det i dejen sammen med cremefraiche eller yoghurt.
Hæld dejen i formen og bag kagen midt i ovnen i 45-60 min.
Lad kagen hvile i formen 10 min. før den flyttes over på en rist til afkølning.
Glasur:
Hak chokoladen groft og smelt den sammen med smør, mælk og kakao over svag varme.
Hæld det over i en skål og pisk flormelis i.
Lad glasuren afkøle til passende konsistens og fordel den over kagen
Tips:
Arbejdstid: 30 min
Bagetid: 60 min
Fryse-egnet
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(13 stemmer)
Opskriften er vist 24345 gange, og udskrevet 400 gange.
Kommentarer
Mig - 2008-04-23 17:45:58 Den smager altså rigtig godt !!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider