Den bedste havregrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt af : Amalie Indsendt : Red : |
|
|
Hæld alle ingredienserne i en gryde og varm op til det koger. Fortsæt så kogningen under omrøring, indtil grøden har en cremet konsistens.
Serveres straks. Tips: Havregrød kan spises med forskelligt tilbehør, bla. : - sukker - kanelsukker og en klat smør - et æble skåret i små stykker og evt. sukker |
|
Opskriften er vist 32555 gange,
og udskrevet 346 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (52 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-05-30 10:30:59 Lidt mere væske, lidt mindre salt og sukker, men god idee med vaniljesukker, smør og æbler :) Maja - 2012-11-30 11:53:40 en meget god opskrift!! Budtjo og katrunte, - 2012-07-29 11:10:03 nem at lave, og smager fint. Miiq - 2012-03-08 13:14:54 Den er meget tyk i det men mega god med en del sukker og kanel og en smør klat smør ;-) anonym - 2011-10-04 17:38:00 Perfekt!! Louise - 2011-09-22 19:20:53 Lidt klumpet, ved hvad jeg skal gøre nu, ellers vildt god med kanel, og smørklat på :) anonym - 2011-05-09 13:27:32 Og det mætter bare! M&S - 2010-09-04 11:04:40 Det har en lidt underlig konsistens...? Men det smager fint!:D sara & cecilie - 2010-04-25 08:22:37 den smargte godt men ikk fra min side jeg kunne desvære ikk lide den men det kunne sara jaaaaaaaaaaaaaa den smargte bare godt siger sara :) Amalie - 2009-01-25 15:42:44 Til LK: hæld 2 dl mere vand i og en dl mælk mere. Mona - 2009-01-03 19:38:30 Meget god opskrift,men jeg elsker frugt, og tilsatte et most æble, og en tsk. vaniliesukker. LK. - 2008-12-29 13:18:44 Meget klumpet i det? måske har jeg givet det for meget hvis man kan komme til det? Men jeg havde svært ved at finde ud af hvordan konsistensen egentlig lige skulle være? det er som om, at vandet/mælken var "helt væk", da grøden var færdig - det lå bare i en stor klump og var helt klistret tæt fast, men ellers en udmærket grød. frk. B. - 2008-07-10 14:08:07 Det her er den bedste havregrød jeg har smagt - uden tvivl! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne