Den bedste havregrød

Den bedste havregrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Amalie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.havregryn
2 dl.vand
1 dl.mælk
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.sukker
 
Opskrift:
Hæld alle ingredienserne i en gryde og varm op til det koger. Fortsæt så kogningen under omrøring, indtil grøden har en cremet konsistens.
Serveres straks.

Tips:

Havregrød kan spises med forskelligt tilbehør, bla. :
- sukker
- kanelsukker og en klat smør
- et æble skåret i små stykker og evt. sukker





karakterer:
Opskriften er vist 32345 gange,
og udskrevet 340 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (52 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-05-30 10:30:59
Lidt mere væske, lidt mindre salt og sukker, men god idee med vaniljesukker, smør og æbler :)

  -   2012-11-30 11:53:40
en meget god opskrift!!

  -   2012-07-29 11:10:03
nem at lave, og smager fint.

  -   2012-03-08 13:14:54
Den er meget tyk i det men mega god med en del sukker og kanel og en smør klat smør ;-)

  -   2011-10-04 17:38:00
Perfekt!!

  -   2011-09-22 19:20:53
Lidt klumpet, ved hvad jeg skal gøre nu, ellers vildt god med kanel, og smørklat på :)

  -   2011-05-09 13:27:32
Og det mætter bare!

  -   2010-09-04 11:04:40
Det har en lidt underlig konsistens...? Men det smager fint!:D

  -   2010-04-25 08:22:37
den smargte godt men ikk fra min side jeg kunne desvære ikk lide den men det kunne sara jaaaaaaaaaaaaaa den smargte bare godt siger sara :)

  -   2009-01-25 15:42:44
Til LK: hæld 2 dl mere vand i og en dl mælk mere.

  -   2009-01-03 19:38:30
Meget god opskrift,men jeg elsker frugt, og tilsatte et most æble, og en tsk. vaniliesukker.

  -   2008-12-29 13:18:44
Meget klumpet i det? måske har jeg givet det for meget hvis man kan komme til det? Men jeg havde svært ved at finde ud af hvordan konsistensen egentlig lige skulle være? det er som om, at vandet/mælken var "helt væk", da grøden var færdig - det lå bare i en stor klump og var helt klistret tæt fast, men ellers en udmærket grød.

  -   2008-07-10 14:08:07
Det her er den bedste havregrød jeg har smagt - uden tvivl!