Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oldemors lækre tvebakker

Oldemors lækre tvebakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
425 g.hvedemel
2 tsk.kardemomme
2.5 strøget tsk. bagepulver
1 æg
100 g.rosiner
125 g.smør eller margarine
1.25-1.5 dl.kold fløde eller mælk
 


Opskrift:

Æg og sukker piskes. Heri røres det halvsmeltede, men kolde fedtstof. Hvedemel, bagepulver og kardemomme røres i og til sidst den kolde mælk eller fløde. Dejen æltes sammen og rulles ud til en tyk pandekage på ca. 2 cm. Med en lille udstikkerform formes på den på denne måde til små boller, der alle bliver lige store.

Bages ved 250 grader C i 6-7 minutter.

Forsigtigt saves tvebakkerne igennem og ristes med snitfladen opad ved 175 grader C til de er gyldne.

Tips:

233




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8929 gange,
og udskrevet 104 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-05-17 21:09:48
De er fine med 100 gram sukker.


Rebekka F  -  2012-11-01 15:21:21
I en nogenlunde tilsvarende opskrift herinde fra skulle der 50 g sukker til et æg.


Frida Pedersen  -  2012-05-24 09:49:37
hvor meget sukker skal der i.