Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunbryst i ingefærsauce

Kalkunbryst i ingefærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.kalkunbryst
1 løg, hakket
400 g.blomkål eller broccoli
1 gulerod i strimler
100 g.grønne bønner
1 spsk.friskrevet ingefær
1 spsk.olie
6 dl.æblejuice
3 spsk.maizena
3 tsk.eddike
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Skær kødet i strimler.Varm olien op i en gryde og tilsæt løg, kalkun og gulerod. Når kødet har skiftet farve tilsættes ingefær, bønner, kål og 5 dl. æblejjuice. Lad det simre i 5 minutter.

Rød maizena med resten af æblejuicen og hæld jævningen i gryden. Kog retten igennem og smag den til med salt, peber og eddike, så saucen bliver sur-sød.

Serveres med ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17074 gange,
og udskrevet 460 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mille  -  2008-03-14 23:13:39
super opskrift. jeg droppede gulerødderne,