Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Asparges mimosa (Asparagi mimosa)

Asparges mimosa (Asparagi mimosa), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Asparges mimosa (Asparagi mimosa), billede 4 Asparges mimosa (Asparagi mimosa), billede 1 Asparges mimosa (Asparagi mimosa), billede 2 Asparges mimosa (Asparagi mimosa), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.grønne asparges
 
4 hårdkogte æg
1 stilkbredbladet persille
1 spsk.olivenolie
 salt
 


Opskrift:

Knæk eller skær den træde ende af aspargsene og skyld dem godt. Kog aspargesene i 7 minutter i letsaltet vand.

Arranger de afdryppede asparges i et serveringsfad eller tallerken.

Pil æggene og hak dem med persillen, kom begge i en skål og rør olie i.

Drys æggeblandingen over aspargesene og server.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 25635 gange,
og udskrevet 305 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

LL  -  2013-02-17 15:58:40
Har endnu ikke prøvet denne ret, men skal der ikke noget dressing og brød til ???