| |
|
Asparges mimosa (Asparagi mimosa)
Asparges mimosa (Asparagi mimosa), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1000 | g. | grønne asparges 1000 g. grønne asparges | | | | 4 | | hårdkogte æg4 hårdkogte æg | 1 | stilk | bredbladet persille1 stilk bredbladet persille | 1 | spsk. | olivenolie1 spsk. olivenolie | | | salt salt | | | |
| |
Knæk eller skær den træde ende af aspargsene og skyld dem godt.
Kog aspargesene i 7 minutter i letsaltet vand.
Arranger de afdryppede asparges i et serveringsfad eller tallerken.
Pil æggene og hak dem med persillen, kom begge i en skål og rør olie i.
Drys æggeblandingen over aspargesene og server.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 27068 gange, og udskrevet 333 gange.
| |
|
|
Kommentarer
LL - 2013-02-17 15:58:40 Har endnu ikke prøvet denne ret, men skal der ikke noget dressing og brød til ???
|
|