Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Asparges fra Aostadalen (Asparagi alla Valdostana)

Asparges fra Aostadalen (Asparagi alla Valdostana), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
 Smør til fadet
1000 g.grønne asparges skær den nederste seje del af stænglerne af
2 skiverkogt skinke strimlede
120 g.fontina skåret i skiver
2 æg
2 spsk.parmesan friskrevet
 salt
 peber
 


Opskrift:

varm ovnen op til 180 grader C. kog aspargesene 5 minutter i letsaltet vand.

Læg de afdryppede asparges i et smurt ovnfast fad, drys skinke og fontina over. Pisk æg, parmesan, salt og peber og hæld det over aspargesene.

Sæt fadet i ovnen i 15-20 minutter til osten er smeltet og æggemasen er stivnet.

Tips:

Fontina er en fast skæreost med elastisk konsistens og sparsom huldannelse. Den har en fast, tynd og orange/brun skorpe. Det er en italiensk ost, der fremstilles af upasteuriseret komælk.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 13168 gange,
og udskrevet 182 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2008-05-15 14:26:48
Nogen der ved hvad man kan bruge i stedet for fontina?