Asparges bella elena (Asparagi Alla Bella Elena)

Asparges bella elena (Asparagi Alla Bella Elena), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.grønne asparges skær den nederste seje del af stilkene af
50 g.brød uden skorpe
1 dl.mælk
40 g.parmesan friskrevet
4 æg
 
120 g.rasp
4 spsk.hvedemel
 
 Fritureolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog aspargesene i 7 minutter i letsaltet vand. Smuldr samtidigt brødet i en skål og hæld mælk på.

Hæld vandet fra aspargesene, skær hovederne af og stil dem til side.

Kør stilkene til pure i en foodprocessor og skrab det ned i en skål. Klem væden af brødet og rør det og parmesan i. Skil et af æggene og rør blommen og 2 hele æg i pureen. Krydr og rør aspargeshovederne i. Tilsæt evt. mere rasp eller parmesan. Form blandingen til kugler.


Fordel melet i en flad skål, pisk det resterende æg i en anden og fordel raspen i en tredje. Dyp aspargeskuglerne i mel, så i pisket æg og til sidst i rasp.

Steg aspargeskuglerne jævnt gyldne i hed olie. Evt. i flere hold. Dryp dem af på køkkenrulle og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 23396 gange,
og udskrevet 203 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-20 13:19:04
Retten er rigtig god, vi vil gerne se et billede.