Asparges bella elena (Asparagi Alla Bella Elena)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Kog aspargesene i 7 minutter i letsaltet vand.
Smuldr samtidigt brødet i en skål og hæld mælk på.
Hæld vandet fra aspargesene, skær hovederne af og stil dem til side. Kør stilkene til pure i en foodprocessor og skrab det ned i en skål. Klem væden af brødet og rør det og parmesan i. Skil et af æggene og rør blommen og 2 hele æg i pureen. Krydr og rør aspargeshovederne i. Tilsæt evt. mere rasp eller parmesan. Form blandingen til kugler. Fordel melet i en flad skål, pisk det resterende æg i en anden og fordel raspen i en tredje. Dyp aspargeskuglerne i mel, så i pisket æg og til sidst i rasp. Steg aspargeskuglerne jævnt gyldne i hed olie. Evt. i flere hold. Dryp dem af på køkkenrulle og server straks. |
|
Opskriften er vist 23544 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Bebe! og Kaddy... - 2009-10-20 13:19:04 Retten er rigtig god, vi vil gerne se et billede. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne