Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Asparges bella elena (Asparagi Alla Bella Elena)

Asparges bella elena (Asparagi Alla Bella Elena), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.grønne asparges skær den nederste seje del af stænglerne af
50 g.brød uden skorpe
1 dl.mælk
40 g.parmesan friskrevet
4 æg
 
120 g.rasp
4 spsk.hvedemel
 
 vegetabilsk olie til friturestegning
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kog aspargesene i 7 minutter i letsaltet vand. Smuldr samtidigt brødet i en skål og hæld mælk på.

Hæld vandet fra aspargesene, skær hovederne af og stil dem til side.

Kør stænglerne til pure i en foodprocessor og skrab det ned i en skål. Klem væden af brødet og rør det og parmesan i. Skil et af æggene og rør blommen og 2 hele æg i pureen. Krydr og rør aspargeshovederne i. Tilsæt evt. mere rasp eller parmesan. Form blandingen til kugler.


Fordel melet i en flad skål, pisk det resterende æg i en anden og fordel raspen i en tredje. Dyp aspargeskuglerne i mel, så i pisket æg og til sidst i rasp.

Steg aspargeskuglerne jævnt gyldne i hed olie. Evt. i flere hold. Dryp dem af på køkkenrulle og server straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (20 stemmer)

Opskriften er vist 21489 gange,
og udskrevet 158 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bebe! og Kaddy...  -  2009-10-20 13:19:04
Retten er rigtig god, vi vil gerne se et billede.