Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Majsbrød II

Majsbrød II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : masser

Indsendt :





Ingredienser:
2.5 dl.Polenta (grov majsmel
2.5 dl.hvedemel
3 tsk.natron
0.75 tsk.bagepulver
0.75 tsk.salt
3.5 dl.kærnemælk
3 æg
60 g.smør
1 pk.bacon
3-4 syltedeeller friske jalapenos
5-6 tørrede tomater i olie
 


Opskrift:

Rist bacon sprødt på en pande
snit chillierne fint
smelt smørret i en rugbrødsform
Pisk æg og kærnemælk sammen
Kom de tørre ingridienser i
Rør krydderier i.

Vend formen så smørret bliver fordelt og kom det overskydende i dejen.
Bages i ca. 30 min. til brun og gennembagt (prøv med tændstik)
Brødet spises lunt til f.eks omelet, spejlæg eller som andet tilbehør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (7 stemmer)

Opskriften er vist 10495 gange,
og udskrevet 67 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu