Æbler over bål
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Skyl og skræl æblerne, skæl dem over i halve og fjern kernehuset.
Knus makronerne. Kom smør, kanel, brun farin og de knuste makroner i en skål og rør det sammen. Læg smørblandingen i de huller, hvor keenehuset sad. saml derefter æblerne, så de bliver som hele æbler med fyld indeni. Rul dem en af gangen ind i sølvpapir, og læg dem i gløderne fra bålet. Lad æblerne ligge i ca. 20 minutter. Stik i dem fr at mærke, om de er blevet bløde og klar til at spise - vær forsigtig - de er varme ! |
|
Opskriften er vist 13650 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (160 stemmer) |
|
Kommentarer susanne - 2009-02-15 14:38:24 Man kan også sætte dem i ovnen på grill i ca. 20 min. Smager himmelsk med flødeskum på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne