Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gratinerede asparges (Asparagi Al Gratin)

Gratinerede asparges (Asparagi Al Gratin), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Gratinerede asparges (Asparagi Al Gratin), billede 4 Gratinerede asparges (Asparagi Al Gratin), billede 1 Gratinerede asparges (Asparagi Al Gratin), billede 2 Gratinerede asparges (Asparagi Al Gratin), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.grønne asparges
 
50 g.smør
 ekstra smør til fadet
40 g.parmesan
65 g.emmentaler skåret i tynde skiver
3 dl.bechamelsauce
 salt
 


Opskrift:

Knæk eller skær den træde ende af aspargsene og skyld dem godt. Kog aspargesene i 7 minutter i letsaltet vand. Hæld vandet fra og dup dem tørre.

Læg halvdelen af aspargesene i et smurt ovnfast fad med spidsen indefter og halvdelen af smørret på i klatter.

Drys med parmesan, dæk med emmentaler og hæld den varme bechamelsauce over.

Slut af med de resterende asparges og smørklatter.

Bag gratinen i 15 minutter ved 180 grader C. alm. ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 36258 gange,
og udskrevet 338 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2008-05-15 13:40:52
Se opskrift på bechamel her