Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Korn-Otto

Korn-Otto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Masser

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.kæmpedurum eller linser
1.5 dl.hønsefond
2 håndfulde tørrede svampe
50 g.smør
100 g.revet pamsanost
 


Opskrift:

Sæt korn/linser i blød i rigelig koldt vand i et døgn. Kog dem knapt møre i saltet vand og dræn dem. Gem lidt af kogevandet til senere.
Rens svampene grundigt.Blød svampene op i kogende vand i ca. 20 min. Hæld væden fra og gem den.
Kom svampe og korn/linser i en gryde og tilsæt gradvis den varme hønsefond ogudblødningsvandet fra svampene.
Kog blandingen sagte til fonden er opsuget kom mere fond i til alt er brugt.
Hvis det er for tørt kan man komme vandet fra kornene i.
Skal have en cremet konsistens og alle kornene/linserne skal være møre.
Drys med parmesan og smørklatter

Tips:

Som forret eller som tilbehør til f. eks. osso buco




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3982 gange,
og udskrevet 39 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu