Sæt korn/linser i blød i rigelig koldt vand i et døgn. Kog dem knapt møre i saltet vand og dræn dem. Gem lidt af kogevandet til senere.
Rens svampene grundigt.Blød svampene op i kogende vand i ca. 20 min. Hæld væden fra og gem den.
Kom svampe og korn/linser i en gryde og tilsæt gradvis den varme hønsefond ogudblødningsvandet fra svampene.
Kog blandingen sagte til fonden er opsuget kom mere fond i til alt er brugt.
Hvis det er for tørt kan man komme vandet fra kornene i.
Skal have en cremet konsistens og alle kornene/linserne skal være møre.
Drys med parmesan og smørklatter
Tips:
Som forret eller som tilbehør til f. eks. osso buco
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4308 gange, og udskrevet 58 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider