Fiskefrikadeller med rejer

Fiskefrikadeller med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.sej, gedde eller torsk
100 g.rejer
1 løg, finthakket
1 æg
2 spsk.hvedemel
2 dl.skummetmælk
0.5 spsk.olie
1 citron
0.25 bundtpersille
 
Opskrift:
Hak fisken i en foodprocessor - ikke for fint. Kom farsen i en skål og tilsæt1 tsk. salt og peber. Kom løg og æg i farsen, og tilsæt mel. Rør mælken i lidt af gangen til farsen får en grødagtig konsistens. Persille hakkes og tilsættes sammen med rejerne. Stil farsen koldt i 30 min.

Varm olie på panden og form frikadellerne med en ske og steg dem 5-8 minutter på hver side ved svag varme til de er lysebrune.

Serveres med kogte kartofler og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 23546 gange,
og udskrevet 909 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-05-12 15:13:14
Ja! Hvad med citronen? :-) Skal der revet skal i eller??

  -   2010-09-09 19:21:23
den allerbedste væde til alle slags frikadeller er danskvand med brus selvfølgelig. Det fremmer letheden, så de ikke blivertunge og svampede!!!

  -   2008-10-03 13:47:07
Hak rejerne lidt. Så hænger de bedre fast i farsen. Ellers en super god opskrift.

  -   2006-12-22 10:48:16
hvad med citronen

  -   2005-01-01 01:01:01
Tilsætter en lille håndfuld kogte suppenudler og bruger kun 1 dl væde. Rigeligt med salt og peber.

  -   2005-01-01 01:01:01
prøv at komme noget bacon i også

  -   2005-01-01 01:01:01
skift skummetmelk og olie med fløde