Sachertærte

Sachertærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : PernilleN

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Dej:
150 g.kogechokolade
100 g.smør
150 g.flormelis
5 æg
80 g.hvedemel
1 tsk.vaniljesukker
 
 Fyld:
1 dl.abrikos eller kirsebærmarmelade
 
 Pynt:
150 g.overtrækschokolade
 
Opskrift:
Chokoladen smeltes sammen med smør over vandbad. Sukkeret drysses i. Derefter tilsættes æggeblommer, vaniljesukker og mel og til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i.

Dejen kommes i en smurt springform. Den bages i en forvarmet ovn ca. 50 min ved 180 grader.

Herefter skal den have lidt tid til at køle af og deles derefter i to. Mellem de to lag smøres marmeladen ud.

Overtrækschokoladen smeltes over vandbad og kagen overtrækkes hermed.


karakterer:
Opskriften er vist 4928 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Peter  -  2008-05-08 20:14:38
Denne kage smager udsøgt. Kan varmt anbefales.